Info

 Ilmoitustaululta löytyvät tiedot ja muistutukset killan tulevista tapahtumista, ajankohtaisista asioista sekä muusta vastaavasta.
 

Liikuntavuoroista näet missä, milloin ja mitä liikuntamahdollisuuksia kilta sinulle tarjoaa

Infoa abeille on tietopaketti niille, jotka harkitsevat biologian opiskelun aloittamista Oulun yliopistossa ja haluavat lisää tietoa siitä, millaista biologian opiskelu Oulussa on.

Infoa fukseille toimii oppaana bilsan fuksien ensimmäiseen yliopistovuoteen. Haalareiden tilaamisen ja Wappu-Vinpan järjestämisen ohjeiden lisäksi tällä sivulla on tietoa pienryhmistä.

Yleistä infoa

 

Killan jäsenmaksu

Syntaksis ry:n jäsenmaksu kannattaa ehdottomasti maksaa, sillä muuten ei killan jäseneksi pääse. Jäsenmaksua ei makseta vuosittain, vaan kerran maksettuasi saat Syntaksisen leiman otsaasi loppuiäksesi. Velvollisuuksia maksaminen ei mukanaan tuo, ainoastaan oikeuksia. Jos maksat jäsenmaksun jonkun toisen henkilön puolesta, laita asiasta sähköpostia rahastonhoitajalle. 

Jäsenmaksu on 20 euroa. 

Tilinumero: FI31 5741 3620 1323 70

BIC: OKOYFIHH

Saaja: Syntaksis ry

Viitenumero: 1119
 

Kiltahuone

Syntaksisen kiltahuoneelle pääsee kulkemalla Kemiankatua pitkin, menemällä sisään ensimmäisestä ovesta oikealla (F1-portaikko) ja nousemalla portaat ylös. Tämän jälkeen kiltahuone siintää käytävän päässä.

Klikkaa karttaa nähdäksesi laajemman version siitä.
Kiltahuoneen sijainti yliopiston kartalla

Kiltahuoneella myydään kahvia ja teetä halpaan hintaan, itsepalveluna. Sieltä löytyvät myös vanhat, mapitetut tenttikysymykset kuin aiempien kesien kenttäkurssien valokuvatkin. Aikaansa voi kuluttaa vaikka lehtien parissa, shakkilautaakin saa käyttää. Mikroaaltouunista ja jääkaapista on taatusti hyötyä, jos edessä on yhtään pidempi opiskelurupeama, johon pitää varustautua omin eväin (eivät ne Unirestan ravintolatkaan aina auki ole).

Sähköpostilista

Oululaisilla biologian opiskelijoilla on oma postituslistansa, Bilsa-lista. Listalla tiedotetaan etenkin killan tapahtumista, mutta myös muista yliopistolla tapahtuvia asioita. Lisää tietoa aiheesta löytyy Bilsa-listan omalta sivulta, jossa onnistuu myös listalle liittyminen.

Sivun alkuun