Info

 Ilmoitustaululta löytyvät tiedot ja muistutukset killan tulevista tapahtumista, ajankohtaisista asioista sekä muusta vastaavasta.
 

Liikuntavuoroista näet missä, milloin ja mitä liikuntamahdollisuuksia kilta sinulle tarjoaa

Infoa abeille on tietopaketti niille, jotka harkitsevat biologian opiskelun aloittamista Oulun yliopistossa ja haluavat lisää tietoa siitä, millaista biologian opiskelu Oulussa on.

Infoa fukseille toimii oppaana bilsan fuksien ensimmäiseen yliopistovuoteen. Haalareiden tilaamisen ja Wappu-Vinpan järjestämisen ohjeiden lisäksi tällä sivulla on tietoa pienryhmistä.

Yleistä infoa

 

Killan jäsenmaksu

Maksamalla Syntaksis ry:n jäsenmaksun pääsee killan jäseneksi. Killan tapahtumiin osallistumisen edellytyksenä on killan jäsenyys. Killan jäsenillä on velvollisuus noudattaa killan sääntöjä. Jos maksat jäsenmaksun jonkun toisen henkilön puolesta, laita asiasta sähköpostia rahastonhoitajalle.

Jäsenmaksu on 20 euroa. 

Tilinumero: FI31 5741 3620 1323 70

BIC: OKOYFIHH

Saaja: Syntaksis ry

Viitenumero: 1119
 

1. Kerätyt tiedot ja niiden käsittely

Syntaksis Ry kerää jäsenrekisteriään varten lakisääteiset tiedot (nimi ja kotipaikka). Jäsenrekisteri sijaitsee Oulun yliopiston OneDrive alustalla EU:n sisällä. Jäsenrekisterin ylläpitäjänä toimii yhdistyksen rahastonhoitaja. Yhdistyksessä hallituksen jäsenillä on oikeus tarkastella rekisteriin kerättyjä tietoja.

2. Rekisteröidyn oikeudet ja velvollisuudet

 Jäsenellä on tietosuoja-asetuksen mukaan oikeus pyytää tarkastettavaksi hänestä kerätyt tiedot ja vaatia virheellisten tietojen korjaamista. Rekisteröidyllä on oikeus pyytää häntä koskevien tarpeettomien tietojen poistamista (oikeus tulla unohdetuksi). Rekisteröidyllä on velvollisuus huolehtia, että hänen tietonsa ovat ajan tasalla.

 

Kiltahuone

Syntaksisen kiltahuoneelle pääsee kulkemalla Kemiankatua pitkin, menemällä sisään ensimmäisestä ovesta oikealla (F1-portaikko) ja nousemalla portaat ylös. Tämän jälkeen kiltahuone siintää käytävän päässä.

Klikkaa karttaa nähdäksesi laajemman version siitä.
Kiltahuoneen sijainti yliopiston kartalla

Kiltahuoneella myydään kahvia ja teetä halpaan hintaan, itsepalveluna. Sieltä löytyvät myös vanhat, mapitetut tenttikysymykset kuin aiempien kesien kenttäkurssien valokuvatkin. Aikaansa voi kuluttaa vaikka lehtien parissa, shakkilautaakin saa käyttää. Mikroaaltouunista ja jääkaapista on taatusti hyötyä, jos edessä on yhtään pidempi opiskelurupeama, johon pitää varustautua omin eväin (eivät ne Unirestan ravintolatkaan aina auki ole).

Sähköpostilista

Oululaisilla biologian opiskelijoilla on oma postituslistansa, Bilsa-lista. Listalla tiedotetaan etenkin killan tapahtumista, mutta myös muista yliopistolla tapahtuvia asioita. Lisää tietoa aiheesta löytyy Bilsa-listan omalta sivulta, jossa onnistuu myös listalle liittyminen.

Sivun alkuun